nlc.hu
Család

Kötött nagyszülők

Hiányoztak az unokáiknak, kötöttek nekik pótnagyszülőket

A gyerekek repesnek az örömtől, teáznak, sütiznek a pótnagyszülőkkel.

Pat és Chris Burrow, a manchesteri nyugdíjas pár március óta nem ölelhette magához két unokáját, a kilencéves Jacksont és a hétéves Sadie-t. A házaspár ezért lenyűgözően kreatív megoldást ötölt ki: elkészítették saját maguk kötött, ölelhető mását. Na jó, legyünk igazságosak: Pat készítette el mindkettejüket. Még a hajviseletre és a férj jellegzetes bajszára is ügyelt. A gyerekek persze azóta is „velük” alszanak el, sőt, teáznak, sütiznek a kötött nagyszülőkkel, pont úgy, ahogy a valódiakkal tennék, ha nem lennének karanténban.

Kötött nagyszülők

Forrás: Hannah Skyes / Facebook

Anyukájuk, Hannah Skyes feltöltötte az ajándékot Facebookra, ahol azonnal ezrek lájkolták és osztották meg a képet. A nő elárulta a Metrónak: fél óra utazásra élnek a nagyszülőktől, a koronavírus megjelenése óta pedig összesen egyszer látták őket, tisztes távolságból, érintkezni pedig természetesen tilos volt. Az anya egy iskolában dolgozik, így külön veszélynek tenné ki őket. 

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top