„Ez az 1-1,5 hét számunkra egy hatalmas trauma volt” – Jó hírt közölt Young G Béci kórházba került párja

nlc | 2021. Február 23.
A szövettani vizsgálaton nem találtak rákos szövetet Young G Béci terhes párjánál.

Young G, azaz VV Béci néhány nappal ezelőtt osztotta meg, hogy várandós szerelme kórházba került. Norinát egy súlyos nőgyógyászati probléma miatt (méhszájseb) meg kellett műteni, és nemcsak ő, hanem a baba is veszélyben volt.

Mészáros Norina most a közösségi oldalán számolt be arról, hogy hatalmas trauma volt számukra az elmúlt egy-másfél hét, de végre jó hírrel szolgált:

„A szövettan eredményem nem mutat rákos szövetet! Nem is tudom, mit írjak… Ez az 1-1,5 hét számunkra egy hatalmas trauma volt… Erős voltam/vagyok, de rettenetesen nehéz! Felkészítettek mindenre, a legrosszabbra is! De hittem, bíztam, éreztem! Végig az járt a fejemben, hogy nem lehet baj, nem hagyhatom el magam, hogy szüksége van rám a másik felemnek és szüksége van rám a kisbabámnak… Az erő, ami megszállt, az erő amit adtál nekem, kislányom… Felfoghatatlan és hálás vagyok érte, tudom, hogy egy kincs vagy már most, hogy időben megmutattad, hogy baj van, és megmentetted az anyukád!”

 

– írta Mészáros Norina.

Young G párja azt is elárulta, hogy május közepén programozott császárral fog világra jönni a kislányuk. Hat héttel később viszont neki el kell mennie egy hétre – nem fejti ki bővebben, de bizonyára egy újabb orvosi beavatkozás miatt. „A lehető legjobb kezekben leszel, édes kicsi babám, apukád a legjobb apa a világon!” – zárta gondolatait Mészáros Norina.

(Kiemelt kép: Instagram/Young G Béci)

Kapcsolódó cikkek:

Exit mobile version