nlc.hu
Család

Örökbefogadott testvérét keresi a 17 éves Zsófi

Megtudta, hogy van egy húga, örökbefogadott testvérét keresi a 17 éves Zsófi

A most 17 éves Zsófi pár éve tudta meg, hogy van egy testvére, akit egy másik család fogadott örökbe. Azóta minden vágya, hogy megtalálja a húgát.
Kezek

Soha nem látott húgát keresi a 17 éves Fekete Zsófia. A lányt örökbe fogadták a marcali gyermekotthonból, a nála egy évvel fiatalabb testvére mindössze ezután két hónappal került oda – számolt be a Fókusz.

Zsófia a múlt héten a Facebookon kért segítséget, hátha valaki ráismer a húgára. A posztját csaknem százezren osztották meg, de egyelőre ez nem vezetett sikerre.

A fiatal lány szülei sosem titkolták, hogy örökbe fogadták. Abban is támogatták, hogy megkeresse vér szerinti édesanyját. 14 éves korában tőle tudta meg, hogy van egy édestestvére. Azóta mindenképpen szeretné felvenni a kapcsolatot a húgával.

„Teljesen rábíznám ezt az egész dolgot, szóval ha szeretné, felveszi velem a kapcsolatot. Én nagyon-nagyon szeretném, mert megöl a kíváncsiság, meg alapból egy testvér. Szóval gyere ide, és itt legyél mellettem!” – mondta Zsófi a Fókusznak.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Luisella Planeta Leoni)

Megtalált testvérek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top