Mindennapok

Három gyereket is örökbe fogadott a két nő, csak hogy együtt legyenek a testvérek

Az édesanyák számára nagyon fontos, hogy a testvérek együtt nőjenek fel.

A Massachusettsben élő azonos nemű pár ma büszke szülő, ugyanis három testvért fogadtak örökbe. Először 2018-ban vették magukhoz a most három éves Joey-t, egy évvel később biológiai testvéreit, a kétéves Logant és az egyéves Noah-t is örökbe fogadták. A három testvér így újra együtt lehet a szülők jóvoltából.

GMA-videó

A gyerekek mindkettejüket anyának vagy maminak szólítják, és mára ők jelentik számukra a családot.

KC és Lena öt évvel ezelőtt házasodott össze, minden vágyuk az volt, hogy családot alapítsanak. Joey-ba azonnal beleszerettek, amikor meglátták az örökbefogadást intéző alapítvány fotóján – ekkor a fiú 18 hónapos volt.

Örökbefogadása után nem sokkal a szervezet azzal jelentkezett, hogy megszületett öccse, Noah is, akinek szintén családra van szüksége. Az anyukák nem sokat haboztak, azonnal igent mondtak a lehetőségre. Később nem volt kérdés, hogy az utolsónak született fiú, Logan is hozzájuk kerül.

A szülők számára nagyon fontos, hogy a testvérek egy családban nevelkedjenek. Az új családnak ez lesz az első karácsonya együtt.

(GMA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top