nlc.hu
Család

Nyolc éves, de már 105 kiló Benjamin

Nyolcéves, de már 105 kiló Benjamin

A 225 kilós Rácz Géza, Schobert Norbi pártfogolja segít neki a fogyásban.

105 kilósra hízott egy nyolcéves budapesti kisfiú. Balogh Benjamin szülei elkeseredetten keresik a megoldást a külön engedéllyel magántanulóvá vált gyermekük problémájára, hiszen jelenleg nem élhet úgy, mint a vele egykorúak. Az édesapa Rácz Gézával, Schobert Norbi pártfogoltjával vette fel a kapcsolatot – írja a Bors.

Elérte az egy mázsát a 8 éves kisfiú

Elérte az egy mázsát a 8 éves kisfiú (Illusztráció: Getty Images)

Benjamin több mint a duplájára hízott az ideálisnál, ugyanis szülei saját bevallásuk szerint roppant módon elkényeztették. István és a felesége persze látták, hogy folyamatosan hízik a fiuk, ezért több orvoshoz is elvitték. A cukorterheléses vizsgálaton kimutatták, hogy Benji nem cukorbeteg, igaz, a túlsúly következtében a pulzusa jóval 100 felett van. A szülők tudni szeretnék, mi okozza a fiú extrém hízását, de az orvosok egyelőre semmilyen alapbetegséget nem találtak nála. A család pszichiátriai problémára gyanakszik.

István sokat hallott Rácz Gézáról, az ország legkövérebb tinédzseréről, aki még a 300 kilónál is többet nyomott, de Schobert Norbi segítségével már megszabadult több mint 70 kilótól. Innen jött az ötlet, hogy a mestere után életmód-tanácsadói pályára vágyó Gézától kérjenek segítséget, amit meg is kaptak. A fiatalember javaslatára már majdnem egy hete kiiktatták az étrendjükből a kenyeret, a krumplit, és szigorúan diétáznak – írja a lap.

A Bors felhívta Schobert Norbertet is, aki megígérte, hogy minden segítséget megad Benji családjának.

105 kilós, nyolcéves fiún segít Rácz Géza! Meg kell menteni Benji életét! 105 kilósra hízott egy nyolcéves budapesti...

Közzétette: Hiteles Hírek – 2021. február 25., csütörtök

 

Nekik sikerült lefogyni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top