nlc.hu
Család
Gyilkos és áldozata szülei találkoztak

Majdnem elájult Csenge édesanyja, amikor összefutott lánya gyilkosának szüleivel

Egyszerre adta vissza a bíróság Csenge és gyilkosa holmiját is a szülőknek.

Kellemetlen találkozó helyszíne volt a szikszói bíróság, ahová a 17 évesen meggyilkolt Csenge édesanyját várták, hogy átadják neki lánya holmiját. Róza, aki négy éve gyászolja a lányát, pont összefutott lánya gyilkosának szüleivel, akik fiúk értékeiért érkeztek.

Borsodnádasd, 2020. július 3.A vádlott (b) a borsodnádasdi emberölési ügy másodfokú eljárásának helyszíni tárgyalásán 2020. július 2-án este. A vád szerint a férfi egy vízgyűjtő aknába dobta eszméletlen lányismerőset 2017 szeptemberében. Az első fokon eljáró Miskolci Törvényszék gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nem jogerősen négy év szabadságvesztésre ítélte a büntetlen előéletű 24 éves vádlottat.MTI/Vajda János

Borsodnádasd, 2020. július 3. A vádlott (b) a borsodnádasdi emberölési ügy másodfokú eljárásának helyszíni tárgyalásán 2020. július 2-án este. A vád szerint a férfi egy vízgyűjtő aknába dobta eszméletlen lányismerősét 2017 szeptemberében. Az első fokon eljáró Miskolci Törvényszék gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nem jogerősen négy év szabadságvesztésre ítélte a büntetlen előéletű 24 éves vádlottat (Fotó: MTI /Vajda János)

Róza a Blikknek elmondta, hogy az elkövető szülei nem kértek bocsánatot, nem sajnálkoztak. „Bevallom, nem viselkedtem úrinőként, kiabáltam mindent rájuk, ami a szívemet nyomta. Aztán a nő elővette a mobilját, és felvette, amiket mondtam. Mivel az unokám és az ő párja vitt el, nem akartam őket még kínosabb helyzetbe hozni, inkább eljöttünk.”

A gyászoló anyát egy újabb sokk érte, amikor visszakapta lánya évek óta nem látott dolgait és meglátta Csenge nyakláncát, amiben benne volt az a hajcsomó, amit a gyilkos tépett ki, de megakadt a láncban.

A Blikk azt írja, hogy az összetört nő a tragédia óta pánikbeteg, az utcára sem tud igazán kimenni.

A tettes, B. Roland első fokon négy évet kapott, másodfokon azonban 18 évre ítélték.  

A borsodnádasdi gyilkosság:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top