Család

Hazugságvizsgálaton bukott le a borsodnádasdi gyilkos

A poligráfos vizsgálatkor B. Roland már másképp írta le a végzetes estét, mint korábban.

A borsodnádasdi gyilkosság elkövetésével gyanúsított B. Roland többféle verziót is előadott a rendőröknek azzal kapcsolatban, mi történt Csenge halálának estéjén. Bár azt elismerte, hogy aznap valóban találkozott a lánnyal, illetve azt is, hogy a gyilkosság napján ivott, és drogot is fogyasztott, de a gyilkosságot tagadta.

(Fotó: MTI / Vajda János)

A Zsaru magazin úgy tudja, a 20 éves fiú gyanúsan viselkedett a rendőrök előtt, de hajlandó volt hazugságvizsgálatnak alávetni magát. A poligráfos vizsgálaton derült ki, hogy B. Rolandnak köze van Csenge halálához.

A fiú ezek után azt vallotta, hogy együtt ittak Csengével a végzetes estén, majd a lány elment valahova. Később eszméletlenül, vérző orral, félmeztelenül talált a lányra. Ekkor pánikba esett, mivel korábban két ismerősét is újra kellett éleszteni azok után, hogy drogot adott nekik, emiatt eljárás indult ellene. Miután háromnegyed órát ült a lány mellett, úgy döntött, eltünteti a holttestét. Egy közeli vízgyűjtő aknához vitte Csengét, beledobta, majd hazament. Másnap délelőtt pedig ő írt Csenge telefonjáról egy üzenetet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top