Aktuális

Megfulladhatott a borsodnádasdi lány, egy 20 éves fiút gyanúsítanak a megölésével

Állítólag a 20 éves gyanúsított már el is mondta a rendőröknek, hogy mit tett Csengével, a 17 éves borsodnádasdi lánnyal, aki a hétvégén nem tért haza egy bográcsozásról, és később a rendőrök egy vízaknában találtak rá a holttestére.

Gyilkosa fejjel lefelé, lemeztelenítve dobta a vízaknába a lányt, akinek halálát a szakértői vizsgálat szerint fulladás okozta – írja a Blikk a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatására hivatkozva. A fiút, akit többen láttak eltűnése napján a lánnyal, a rendőrök emberöléssel gyanúsítják: a 20 éves B. Roland pedig beismerő vallomást tett. 

A fiatalember szombaton Borsodnádasd egyik erdős területén találkozott Csengével, akivel kezdetben beszélgettek. A lány később öntudatlan állapotba került, majd a gyanúsított egy vízzel telt aknába engedte. A lap úgy tudja, hogy Rolandot még Csenge testének megtalálása estéjén visszavitték az aknához, ahol a fiú részletesen végigmutogatta a rendőröknek annak a szombat estének a történéseit: hogyan tuszkolta az állítása szerint alélt lányt a vízaknába.

Mint megírtuk, Csenge barátaival ment el bográcsozni, a szüleivel megbeszélt időre azonban nem tért haza. Eltűnését a szülők ezt követően, vasárnap jelentették be, de hiába indultak keresőcsoportok a felkutatására, már csak a lány holttestét találták meg a helyi templom melletti aknában. Az csak a toxikológiai vizsgálatokból derülhet majd ki, hogy a lány szervezetében volt-e alkohol vagy bármilyen tudatmódosító szer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top