nlc.hu
Család

3 hónapra összebilincselte magát egy szerelmespár

3 hónapra összebilincselte magát egy ukrán pár, hogy próbára tegyék a kapcsolatukat

Alexander és Viktória kicsit másképp gondolkodtak a Valentin-napról, mint a legtöbb szerelmespár.

Az ukrán pár aznap Kijevbe utazott, hogy ott a kettejük kezére egy bilincset rakjanak, amit aztán három hónapon át nem nyithatnak ki. Tettüket be is jegyeztették. A céljuk, hogy a következő három hónapban tényleg mindent együtt csináljanak – foglalta össze a lényeget az odditycentral.com.

Hogy mit jelent a minden? Mindent. Együtt fognak WC-re járni, zuhanyozni és aludni is. A bilincs igazából nem is egy hagyományos értelemben vett bilincs, inkább egy lánc, aminek a szemeit összehegesztették, hogy a páros még véletlenül se tudja kinyitni anélkül, hogy aztán az ellenőrzés során ez ne tűnne fel. Magabiztosak, és úgy gondolják, kibírják együtt a három hónapot bilincsben, de ha mégsem, szükségük lesz valakire, aki speciális szerszámok segítségével le tudja vágni róluk a bilincset. A bilincset az Egység Szimbóluma előtt rakták fel egymásra Ukrajnában, az összebilincselt élményeikről pedig a közösségi médiában fognak beszámolni. Az első megpróbáltatás rögtön a bilincs felrakása után érte őket: el kellett menniük egy nyilvános helyen mosdóba, és ők a női WC-t választották.

További Valentin-napi történetek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top