nlc.hu
Szabadidő

Férje kedvenc Insta-csajait adta neki ajándékba

Valentin-nap: a férje által lájkolt Insta-csajok fotóit adta kinyomtatva ajándékba

Gloria kreatív módját választotta a Valentin-napi ajándékozásnak: megkereste, melyik csajok fotóit lájkolja a férje az Instagramon, majd kinyomtatta őket.

Gloria idén valami vicces ajándékot akart kitalálni Valentin-napra, és úgy fest, ez össze is jött neki. Megnézte, milyen csajok képeit lájkolta a férje az Instán, majd összeszedte és kinyomtatta őket. Vett egy szép kis piros dobozt, amibe jó néhány képet pakolt, de hogy az ajándék még szebb legyen, néhány fotót hurkapálcikákra ragasztott, és ráerősítette őket a dobozra, hogy az ajándék még látványosabb legyen – írja a brit Metro.

@gr93la

I have a sense of humor with my man! I don’t know about y’all but I thought this was the perfect gift 🤣 He loved it 😘 #gorgeousgirls #fyp #joke

♬ original sound - Gloria

A videóból látszik, hogy a férj nevetett az ajándékon, szóval vette a humort, ám ennek ellenére sokan akadtak az interneten – ahol az erről készült TikTok-videó nagyot szólt –, akik szerint ez egyáltalán nem volt ízléses, hiszen az a férfi, aki megnézi az étlapot, még nem biztos, hogy rendel is róla. Ugyanakkor sokan akadtak, akiknek annyira megtetszett Gloria kreatív ajándékötlete, hogy egyszer ők is bevetik majd, hiszen ha lájkolta a férfi a képeket, az azt jelenti, hogy tetszenek neki, így valószínűleg az ajándéknak is örülni fog.

Bár már elmúlt Valentin-nap, ma még örömmel gondolhatunk vissza rá:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top