nlc.hu
Család

Születésnapi ajándék lett az elveszett gyűrű

Micsoda meglepetés: a 100. születésnapján kapta vissza elveszett jegygyűrűjét

Államokon át utazott a becses ékszer.

Donald Dennis öt évvel ezelőtt veszítette el jegygyűrűjét egy minnesotai boltban vásárlás közben. Az üzletet nemrég átépítették, és a kivitelező ekkor bukkant rá a becses ékszerre, az üzletvezetőnek pedig a gyűrűbe gravírozott nevek és a dátum segített abban, hogy megtalálják a jogos tulajdonost. 

Donald Dennis ugyan most Floridában él, de ez sem jelentett akadályt, mivel a kivitelező felesége úgyis szeretett volna délre utazni, így sikerült elintézni, hogy a gyűrűt oda tudja adni a család egyik barátjának, Camille Falconernek. Hogy minél emlékezetesebb legyen a pillanat az idős férfinak, a 100. születésnapja alkalmából rendezett összejövetelen adta oda lánya a gyűrűt.

„Könnybe lábadt a szeme, majd óriási mosoly jelent meg az arcán. Úgy tartotta a kezében, mint egy kincset, hiszen számára ez a gyűrű valóban óriási értéket képvisel. Ezután visszahúzta az ujjára, és még mindig tökéletesen illik rá” – nyilatkozta egy helyi tévécsatornának Camille Falconer.

(via UPI)

jegygyűrű

Fotó: Pixabay

Talált tárgyak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top