nlc.hu
Szabadidő

Elveszett jegygyűrű a hóviharban

50 évvel ezelőtt elvesztett jegygyűrű talált vissza tulajdonosához

Kalandos úton jutott vissza a nőhöz az elveszett gyűrű.

Egy nő, aki közel 50 évvel ezelőtt veszítette el jegygyűrűjét Chicagóban, hamarosan újra találkozik az elveszett tárggyal olyasvalakinek köszönhetően, aki most veszítette el a gyűrűjét…

50 éve elveszett jegygyűrű lett meg

Az elveszett jegygyűrű (Fotó: Facebook)

Karen Autenrieth még 1973-ban veszítette el gyűrűjét, miközben 2,3 és 4 éves gyerekének segített beszállni az autóba. „Nagyon hideg volt, a hóekék felsöpörték a havat a szegélyekre. A nagymamám háza előtt parkoltam le a kocsimmal, és a hókupacokon keresztül átmászva segítettem a gyerekeknek beszállni az autóba. A kezeim fáztak, nem volt rajtam kesztyű, így a gyűrű belepottyant a hóba” – mesélte el a történetet Karen, aki felhagyott a kereséssel.

A szóban forgó gyűrűt nyolc évvel ezelőtt azonban megtalálta egy nő, aki épp kertészkedett otthonában, ugyanazon a helyen, ahol egykor Karen nagymamája lakott, majd az esetet évekkel később részletesen elmesélte egy chicagói férfi Facebook-bejegyzése alatt, aki szintén egy hóvihar során veszítette el a jegygyűrűjét. A kommentre a Ridge Historical Society is felfigyelt, amely felajánlotta, segít megkeresni a gyűrű eredeti gazdáját.

 

A szervezet a gyűrűbe vésett monogram alapján találta meg Karent, majd a Facebookon üzenetet küldtek neki. Bebizonyosodott, hogy a gyűrű – amely jelenleg San Antonio felé tart – valóban Karené.

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top