nlc.hu
Dekor

Facebookon keresik a megkerült jegygyűrű jogos tulajdonosát

Meglepő helyről került elő az elveszett jegygyűrű, Facebookon keresik a tulajt

Aki hallja, adja át.

Szomorúan telefonált egy vevő rokona a New York államban található Lafayette városának egyik fenyőpiacára, ahol nem sokkal korábban karácsonyfának valót vásárolt – írja a UPI. A férfi lánya azért hívta fel a fenyőárusokat, mert édesapja a karácsonyfa beszerzése után vette észre, hogy hiányzik a kezéről a jegygyűrűje.

A Luchsinger’s Christmas Trees munkatársai alaposan átnézték a telephelyet, ám nem találták meg az ékszert. Végül, több héttel később kiárusították a teljes karácsonyfa-készletet és arra készültek, hogy az idei évre bezárják a boltot. Előtte azonban kitakarítottak a raktárból, ahol a fenyőfákat is tárolták. A tűlevelek összesöprése során a tulajdonosnak megakadt a szeme valamin.
Közelebb lépve rájött, hogy a zöld tűlevelek közül egy aranygyűrű mosolyog rá és egyből tudta, hogy valószínűleg ezt kereste a korábban telefonáló vásárló.

Ekkor azonban kiderült, hogy véletlenül kidobták azt a cetlit, amire felírták az illető telefonszámát, így most a Facebook segítségével próbálják megtalálni a gyűrű jogos tulajdonosát.

Reméljük, hogy sikerül, mert így legalább egy család számára már biztosan bekövetkezik egy kisebb karácsonyi csoda.

További cikkeink a karácsony témakörében:

Váratlan helyről került elő az elvesztett jegygyűrű

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top