nlc.hu
TV-sztárok

Rácz Jenő sejtelmes fotója

Rácz Jenő árulkodó fotót posztolt szerelméről, a rajongók szerint jegygyűrűt visel Dóri

Vajon tényleg szintet lépett Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kapcsolata?

Sokan megszerették a Rácz-Gyuricza párost a Nyerő Páros alatt, végül pedig meg is nyerték a játékot. Ahogy mondták, a szerelmük még erősebb lett a villalét alatt, hiszen olyan szituációkkal találták szembe magukat, amelyeket a való életben nem biztos, hogy megtapasztalnak.

„A beköltözés előtt szinte biztos voltam benne, hogy nem lehet már ennél erősebb a szerelmünk, de Dóri olyan sokat bizonyított, hogy azt mondhatom, még szorosabb a kapcsolatunk, és lehetett tovább fokozni az érzelmeinket. Mi alapvetően egy burokban éljük a számunkra tökéletes életünket, óriási összhangban és békében. Ebben a burokban csak mi vagyunk, a külső hatások itt nem érintenek, azokat kint hagyjuk” – nyilatkozták a győzelem után az nlc-nek. Azóta is óriási boldogságban élnek, olyannyira, hogy a rajongók szerint máris szintet lépett a kapcsolatuk, ám erről nem beszéltek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Imàdom amikor vègre itthon vagyok veletek❤️ @gydorejj

Ràcz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés,

„Imádom, amikor végre itthon vagyok veletek” – írja a kép mellé Rácz Jenő, ám a jegygyűrűről nem ejtett szót. A rajongók viszont annál inkább, egyre több olyan komment érkezett, amelyek erre kérdeznek rá. 

  • „Én is egyből a gyűrűt szúrtam ki”
  • „Gyűrű eddig is volt? Eljegyzési?”
  • „Dóri okt. 30-i képén is ott a gyűrű már”
  • „Hoppácska, befigyel a gyűrű”

Sem Rácz Jenő, sem Gyuricza Dóri nem válaszolt a rajongók kérdéseire, de nagyon várjuk, hogy esetleg bejelentik-e az eljegyzést, vagy csak egy szimpla divatgyűrűről van szó.

gyuricza dóra és rácz jenő

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő (Fotó: Instagram)

Eljegyzések a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top