nlc.hu
Család

A testéből gazdagodott meg a járvány alatt a 32 éves anyuka

A járvány elején vesztette el munkáját a 32 éves anya, azóta a teste mutogatásával 300 millió forintot keresett online

Gracey Kay tavaly kora tavasszal az angliai Otley városában dolgozott fodrászként, és borzasztóan bepánikolt, amikor elvesztette a munkáját. Ekkor figyelt fel az OnlyFans oldalra, melynek segítségével nagyon hamar sikeressé vált.

Gracie Kay, a 32 éves anyuka tavaly márciusban nagyon félt attól, hogyan fog megélni, miután a lezárások miatt az összes ügyfelét elveszítette. Egy barátja hívta fel a figyelmet az OnlyFans oldalra, ami leginkább a szexmunkások kedvelt pénzkereső helye, ugyanis a fent lévő tartalomgyártók a tartalmaikért fizető rajongóknak készítenek ott exkluzív anyagokat (képeket, videókat, élő beszélgetéseket/közvetítéseket…). Eleinte ódzkodott attól, hogy belevágjon és önbizalomhiánnyal küzdött, de már az első hónapon dupla annyit keresett, mint fodrászként egy teljes év alatt – írja a ladbible.com.

Gracey hamar az OnlyFans egyik legnépszerűbb sztárjává nőtte ki magát, mostanáig nagyjából 800 ezer amerikai dollárt keresett a felületen, és állítása szerint a jövő hónapban el fogja érni az egymillió dolláros álomhatárt, vagyis nagyjából 300 millió forintot kaszált, miközben a munkába se kell belehalnia. A 32 éves nő azóta a spanyolországi Alicantéba költözött, naphosszat sütkérezik a parton, és a munkájához sokszor nincs is másra szüksége, csak a telefonjára. A bevételéből valamennyit visszaforgat abba, hogy online hirdesse a szolgáltatásait, de ha így megy tovább a bolt, a terve az, hogy kb. 35 éves koráig csinálja, majd korán nyugdíjazza magát. Az így keresett pénzt Gracey ingatlanokba fektetné, és később a bérleti díjakból szeretne megélni, vagy abból, hogy jobb áron eladja őket.

Így fogd meg a pénzt: az nlc tippjei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top