nlc.hu
Család

Mellbe szúrta magát egy férfi Budapesten

Kést rántott a rendőrökre, majd mellbe szúrta magát egy férfi Budapesten

Még április elején történt az eset, de most számoltak be róla, hogy egy őrjöngő férfi kést rántott a rendőrökre, majd mellbe szúrta magát.
Mellbe szúrta magát egy férfi

Megdöbbentő látványban volt része a XV. kerületi Őrjárat utcában lakóknak április 3-án. Egy hangosan veszekedő, agresszív pár miatt hívtak rendőrt az ott élők. Az esetről most számolt be a Budapesti Polgárőrség a Facebookján.

Mint írják, rendőrök először megpróbálták lenyugtatni a férfit, de ő csak őrjöngött tovább. Az utcán üvöltözött, mad kést rántott a rendőrökre. Nem támadt rájuk, csak állt és kiabált.

A járőrök válaszként elővették a fegyverüket és felszólították az agresszív férfit, hogy tegye le a kést. A férfi ezután beült a kocsijába, miközben a rendőrök ráfogták a fegyvert, és megpróbálták kiszállítani az autóból. Aztán a férfi, miközben üvöltött, hirtelen maga ellen fordította a kést, és a mellkasába szúrta.

A járőrök kihúzták az autóból, és mentő értesítése közben megpróbálták ellátni a sebét. A mentők kórházba szállították a férfit.

(Kiemelt kép: Újpest ÖTE)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top