Aktuális

Késsel hadonászott egy koronavírusos beteg a Szent László kórházban

A férfi még az elsők között került karanténba, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult nyomozás.

A Szent László Kórházban késsel hadonászott egy karanténba került beteg. Az eset még március 14-én történt, amikor a férfi egy késsel fenyegető mozdulatot tett az ellátást végző nővér felé – értesült az Index.

A beteg az elsők között kerülhetett karanténba, és a lap információi szerint azon idegesítette fel magát, hogy nem engedték ki a szobából. Többször az ablakon keresztül kimászott az erkélyre, ami miatt rászóltak.

szent lászló kórház karantén kés betegh

Védőfelszerelést viselő nővérek egy kórtermet készítenek elő a koronavírussal érintett új betegek fogadására kialakított egyik osztályon a fővárosi Szent László Kórházban 2020. március 16-án (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást.

A lap emlékeztet arra, hogy amíg erről az esetről semmilyen információ nem hangzott el az operatív törzs sajtótájékoztatóin, addig a karanténba került iráni diákok minden mozdulatáról beszámoltak. Ők nem működtek együtt, székeket dobáltak, ezért kiutasították őket az országból.

További hírek a Szent László Kórházról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top