nlc.hu
Család

Elvitte az ötgyerekes, 55 éves apát a koronavírus

Ötgyerekes férfit vitt el a koronavírus, most gyűjtést rendeznek a családnak

Öt gyerek maradt félárván, miután az 55 éves édesapjuk belehalt a koronavírus okozta szövődményekbe. A család a hiteltartozás miatt nagy bajba került.

Kettő-, négy-, hat-, hét- és kilencéves gyerekek maradtak félárván, miután az édesapjukat elvitte a koronavírus. A három kisfiú és két kislány apukája néhány hete hunyt el egy budapesti kórházban. Családi tragédia történt: fiatal volt még, a múlt szombaton ünnepelte volna az ötvenhatodik születésnapját. Kétoldali tüdőgyulladással vitték kórházba, lélegeztetőgépre került, az állapota pedig folyamatosan romlott. A feleségét beengedték, hogy elbúcsúzhasson tőle, de akkor a férje már nem volt eszméleténél – derül ki az RTL Híradójának riportjából.

A felesége tizenhat évnyi házasság után maradt egyedül, és kizárólag az tartja benne a lelket, hogy a gyerekeket így is fel kell valahogy nevelnie. A gyerekek még nem értik, mi történt, nem fogták még fel, hogy az édesapjuk nem fog hazajönni. A helyzetüket nehezíti a család hiteltartozása. A kétségbeesett édesanya az Anyák az Anyákért Alapítványhoz fordult segítségért, akik gyűjtést rendeztek nekik.

Ha szeretne segíteni a családon, ide utalhat: Anyák az Anyákért Alapítvány MagNet Bank 16200120-18534991 Ha külföldről utalna: SWIFT: HBWEHUHBIBAN: HU 61 1620 0120 1853 4991 0000 0000 A közleménybe írják be: Egyedül, 5 picivel projekt.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top