nlc.hu
Család

A teljesség felé, ötvenen túl

Az influenszer szerint 50 év felett jött el életének legjobb szakasza – fotók

Renae Olívia két gyermeket nevel a férjével, és azt mondja, hogy most éli életének legjobb szakaszát.
ötven felett, nők, influenszer

A Yahoonak azt is elmondta, hogy általában meglepődnek, amikor elárulja, 50 éves. Renea szerint sok nő számára ez egy olyan kor, ami félelemmel tölti el őket, de neki csupa pozitív fordulatot hozott el.

 

„Minden, amit életem során átéltem és elértem, nagyjából tíz évvel később történt, mint amit »normálisnak« tekintenek” – vallotta be Renae, hozzátéve, hogy a harminctól jobban félt, mint az ötventől,  szerinte ekkora érett be igazán, vált elég magabiztossá és elégedetté.

Azt is meséli, hogy 28 éves korában szakított fiatalkori szerelmével és hosszú évekig egyedül élt, bevallása szerint ekkor alapozta meg identitását, és csak 38 évesen, New York-ban találta meg a mostani férjét, akivel két közös gyermeket nevelnek, Tristant (6) és Kaidynt (2).
Renae az Instagramon igen népszerű, több mint 50 ezren követik, szépség és divattippeket oszt meg, beszámol arról, hogy milyen praktikákkal tartja magát formában. „Olyan boldognak érzem magam, hogy inspirálhatok másokat, hogy jól érezzék magukat a saját bőrükön, függetlenül az életkoruktól” – mondja, hozzátéve, hogy a magabiztosság rengeteget számít.

Ahogy Renae példája is mutatja, ideje szakítani azokkal a régi sztereotípiákkal, miszerint a kor határozza meg, hogy mikor mit csinálunk. Ma, amikor egyre tovább élünk, az ötventől nem kell megijedni, sőt sokak szerint ekkor indul be igazán az élet. Egyik cikkünkben például Ildikóról írtunk, aki közel az ötvenhez döntött úgy, hogy habverőre cseréli a jogszabályokat. A jogászi hivatást feladva mennyei  süteményeket, csodaszép tortákat készít, sütisulijában pedig a legfontosabb trükköket is megtanítja a sütni vágyóknak. Ebben az anyagunkban pedig Foki Ljiljana akkreditált életvezetési és üzleti coach, diplomás tai-chi és hatha jóga oktató mesél arról, hogy mennyire kinyílt számára az élet ötven felett.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top