nlc.hu
Család

Véletlenül egy metálzenekar nevét kapta a kislány

Elrontották az anyakönyvi kivonatot, véletlenül egy metálzenekar nevét kapta az újszülött kislány

Egy tévedés miatt lett különleges neve a kislánynak, aki így egy metálzenekar nevét viseli.
Újszülött baba lába

Egy újszülöttet elnevezni nagy felelősség, és a szülők olykor hónapokig gondolkoznak, hogy milyen nevet adjanak a gyereküknek. De hiába a gondosan kiválasztott név, ha egy tévedés miatt más kerül a születési anyakönyvi kivonatra.

A seattle-i Kelsey Tate kislánya április 10-én született, és egy hiba miatt különleges lett a neve. A születési anyakönyvi kivonatára ugyanis rosszul írták a baba nevét, így hivatalosan is úgy hívják: Korn.

Az édesanya nem a Korn nevű, híres nu-metál zenekar nagy rajongója, ő a Kora nevet szerette volna adni a babának, de azt állítja, a a kórház elrontott valamit.

Szerencsére nem ezzel a névvel kell felnőnie a kislánynak, mert a szülők már be is adták a javításra vonatkozó kérelmüket. Csak azt sajnálják, hogy az űrlap a hibás anyakönyvi kivonat hátoldalán volt, így csak másolatban tudták megtartani a Korn nevet tartalmazó okiratot.

(Kiemelt kép: Pixabay/BellamiPhotography)

(Fox News)

Mi legyen a gyerek neve?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top