nlc.hu
Család

Az apa reakciója arra, hogy kislánya születik

Dühöngött az apa a babaváró bulin, amikor megtudta, hogy kislánya születik

A babaváró bulin nem igazán úgy reagált az apa, hogy kislánya születik, mint ahogy várnánk.
Babaváró buli

A babaváró bulik általában vidám események, ahol bejelentik a születendő gyerek nemét, és ezt nagy ünneplés követi.

Egy ausztrál apa azonban nem egészen úgy reagált a baba nemének leleplezésére, ahogy várnánk. A fiatal férfi egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki örül annak, hogy kislánya fog születni:

A felvételen az látszik, hogy kipukkasztanak egy nagy fekete léggömböt, amelyből kisebb rózsaszín lufik szállnak fel. Ekkor az apa arca elkomorodik, még néhány keresetlen szót is elmorog, és egyáltalán nem rejti véka alá a csalódottságát.

Azt nem tudni, hogy az apa is csak a bulin tudta meg a gyereke nemét, vagy csak addig sem sikerült megemésztenie a dolgot. A videó viszont nagyot ment a neten, mostanáig csaknem félmilliószor nézték meg.

A videón az is látszik, hogy a párnak már van egy gyereke, szintén egy kislány, bizonyára ez is közrejátszott az apa reakciójában. Mi viszont azt üzenjük neki, hogy mosolyogjon, hiszen ugyanolyan szerencsés, mint a többi szülő, a gyerek nemétől függetlenül.

(Kiemelt kép: Pixabay/Marc Leos)

Bakik babaváró bulikon:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top