nlc.hu
Család

Árván maradtak Bödör Szilvia kézilabdakapus gyerekei

Árván maradtak az elhunyt NB I-es kézilabdakapus gyerekei

A gyerekek tavaly elveszítették az édesapjukat, nemrégiben pedig meghalt édesanyjuk, az egykori élvonalbeli kézilabdakapus, Bödör Szilvia.
Gyász gyertya

Csütörtökön kísérték utolsó útjára a volt NB I-es kézilabdakapust, Bödör Szilviát, aki 51 éves korában daganatos betegség miatt elhunyt.

Gyermekei, a 14 esztendős Zóra és 10 éves Zoé árván maradtak, mert a családot tavaly májusban is hatalmas tragédia sújtotta: infarktusban elhunyt az édesapa.

„Zoé és Zóra talán még fel sem fogta, hogy mi történt velük, képtelenek mindezt feldolgozni. Nem beszélnek a két tragédiáról, pedig lehet, az lenne a jó, ha kiadnák magukból a mérhetetlen fájdalmat. Zóra az édesapja elvesztése óta pszichológushoz jár, őt és Zoét is nagyon megviselték az elmúlt hónapok”

– mondta a Blikknek Bödör Gyula, Szilvia testvére, aki az árván maradt gyerekek gyámja lett.

A gyerekek befejezik ezt a tanévet Zalaegerszegen, aztán Zoé valószínűleg édesanyja testvéréhez költözik Csurgóra, Zóra pedig Zalaegerszegen marad a kollégiumban, és megkezdi a gimnáziumi tanulmányait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top