nlc.hu
Család

Árván maradt gyerekek a koronavírus miatt

Két héten belül meghalt az édesapjuk és az édesanyjuk koronavírusban, két kislány maradt árván

A fiatal házaspár kórházba került, de nem tudták megmenteni őket. A gyerekek a nagyszülőkhöz kerültek. Hasonló tragédia történt Budapesten is.
koronavírus

Két héten belül meghalt az édesapjuk és az édesanyjuk is koronavírus-fertőzés miatt. Egy nyolcadikos és egy kilencedikes kislány maradt árván Besenyszögön – derült ki az RTL Híradó riportjából.

Előbb a 48 éves apa betegedett meg, napokig magas láza volt, aztán fulladni kezdett és kórházba került. A 41 éves felesége néhány nappal később követte. Az ő állapota javult, de miután megtudta, hogy a férje meghalt, egyre rosszabbul lett. Az ő életét sem tudták megmenteni.

Környezetükben most mindenki segíteni próbál a gyerekeknek, akik a nagyszülőkhöz kerültek.

Hasonló tragédia történt Budapesten is: az UVSE egyik fiatal vízilabdázója, a 21 éves Seeler Botond és 14 éves húga maradt árván, miután 2 hét küzdelem után meghalt az 54 éves édesapjuk. A gyerekek tavaly vesztették el az édesanyjukat, aki a Vasas magyar bajnok röplabdázója volt. A fiatal játékos egyetemista, ugyan kap ösztöndíjat, de ebből ketten nem tudják magukat fenntartani. Kilátástalan helyzetbe kerültek. Egyesülete ezért gyűjtést indított a testvérpárnak.

Tisztelt Szülők, Sporttársaink, Barátaink! Fájdalommal teli szívvel tudatjuk mindenkivel, hogy az UVSE közösségének...

Posted by UVSE - Vízilabda on Thursday, April 1, 2021

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

A legfrissebb koronavírusos-hírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top