nlc.hu
Család

Nagypapa lett már Áder János

Megszületett Áder János első unokája

Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita hónapokig titkolták, hogy nagyszülők lettek.

A Duna Televízió Család-barát pénteki adásában jelentette be Áder János felesége, az 57 éves Herczegh Anita, hogy új szerepben is helyt kell állniuk, ugyanis legnagyobb örömükre nemrégiben megszületett első unokájuk – írja a mediaklikk.hu.

Áder János

Már unokázik Áder János és Herczeg Anita – Fotó: MTI/Illyés Tibor

Nem voltam még 20 éves, mikor összeházasodtunk. Sokaknak akkor korainak tűnt a házasságunk, de számunkra természetes volt, hiszen annyira biztosak voltunk döntésünkben. 23 éves elmúltam, mikor első gyermekünket vártuk. Addigra befejeztem az egyetemet, de már nagyon türelmetlenül vártam a picit” – emlékezett vissza első gyermeke születésére Anita asszony, aki 4 gyermek édesanyja. 

A 61 éves Áder János felesége büszkén jelentette be a Duna Televízió műsorában, hogy már meg is érkezett az első unoka. „Már nagyszülők vagyunk, nagy boldogságunkra. Pár hónapos a pici, aki idén született és természetesen a legtökéletesebb lény, akit valaha a földkerekség a hátán hordott” – árulta el a Család-barát anyák napi adásában.

Ők is már unokáznak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top