nlc.hu
Sztárok

Megszületett Nagy Feró unokája

Megszületett Nagy Feró harmadik unokája, klasszikus nevet kapott a kicsi

Nagy Feró már nagyon várta, hogy megszülessen a harmadik unokája.

Nehéz hónapok vannak Nagy Feró mögött, hiszen attól függetlenül, hogy a Keresztanyuban szerepet kapott, már lassan egy éve nem léphetett fel a zenekarával, és a vírus miatt az unokáit is csak ritkán láthatja. Nemrég kiderült, hogy az énekes hamarosan háromszoros nagypapának mondhatja magát – ma megszületett a kicsi, Feró fia posztolta az örömhírt közösségi oldalán.

Ma reggel megérkezett a kisfiam, Nimród Zalán! 🥲

Közzétette: Nagy Hunor Attila #NHA – 2021. március 9., kedd

„Ma reggel megérkezett a kisfiam, Nimród Zalán!”

– írta Nagy Hunor Attila a Facebookon. Feró korábban így beszélt a harmadik unokáról. „Márciusban érkezik a harmadik unokám. Egy hónappal ezelőtt kaptam egy üzenetet a fiamtól és a menyemtől, amihez egy fénykép volt mellékelve. A fotó egy ultrahangos felvételt tartalmazott. Akkor még a baba nem fordult úgy, hogy látható legyen, kisfiúval vagy kislánnyal bővül-e a család, de azóta már ezt is sikerült megfejteni. Csodálatos, amikor az anyaméhben látni a fejlődő gyermeket, aki még csak 6 centiméter. Majdnem elájultam, sőt, elsírtam magam örömömben. Egyszerűen nem akartam elhinni” – mondta.

Ezeknél a hírességeknél is bővült a család: 

nagy feró

Nagy Feró (Fotó. Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top