Sztárok

Nagy Feró kibukott, nem találkozhat unokáival

Nagy Feró rosszul viseli, hogy nem találkozhat szeretett unokáival.

Nagy Ferónak mindene a 3,5 éves Patrik és a 1,5 éves Alíz Beatrice.  A rocker viszont önkéntes karanténba vonult a koronavírus-járvány miatt, ezért nem tud találkozni szeretett unokáival – írja a Blikk.

„A fiam, Hunor és a családja itt lakik mellettünk, az ablakból látom őket mindennap. De most – bármennyire is szeretném – mindannyiunk érdekében le kell mondanom a nagypapai látogatásokról…” – mondta Nagy Feró, aki hozzátette, hogy nehezen viselik a kialakult helyzetet.

Nagy Ferót megviseli, hogy nem láthatja unokáit. Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

Nagy Ferót megviseli, hogy nem láthatja unokáit. Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

„A feleségem, Ági többször el is sírta magát ettől a helyzettől, nagyon nehezen viseljük, hogy nem játszhatunk velük, bevallom, nem könnyű, én is megkönnyezem, hiszen imádjuk az unokáinkat. A másik fiam, Botond kisfiával, Patrikkal is csak telefonon érintkezünk, neki próbáltuk elmagyarázni, hogy a vírus miatt történik ez, erre ő elkezdett tiltakozni, hogy nem, nincs vírus, és én a papához akarok menni. A szívem szakad meg, de most mindannyiunk egészsége érdekében ez az egyetlen megoldás” – mondta Nagy Feró, aki – mint mondja – egyre többször elérzékenyül.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top