nlc.hu
Sztárok

Fotók Nagy Feró unokáiról

„Tudják, hogy papánál szinte mindent lehet” – elképesztően cukik Nagy Feró unokái

Feró szerint nagypapának lenni sokkal egyszerűbb, mint szülőnek, ám ahogy nőnek a gyerekek, úgy válik egyre nehezebbé.

Nagy Feró igazi nagyszájú rocker a színpadon, ám ha az unokákról van szó, kenyérre lehet kenni. Ezt nem mi mondjuk, hanem maga a zenész, aki a hot! magazinnak (via Bors) mesélt arról, milyen az élete nagypapaként, sőt, fotókat is mutatott az unokáiról.

Nagy Feró

Fotó: Fotocentral/Vörös Szilárd

„Magam sem gondoltam volna, hogy elolvadok tőlük, mint a fagyi. Nagyon szeretem őket, iszonyúan imádni valók, és azt veszem észre, hogy engem is szeretnek, ez pedig a legfontosabb. A legkisebb, Noel még kicsit savanyúcska! De nem hagyom magam. Volt már olyan, hogy tíz percig is az ölemben ült! Rekordnak könyveltem el.” Feró a rengeteg fellépés ellenére is igyekszik az idejét úgy alakítani, hogy legalább hetente két-három alkalommal a kicsikkel tudja az idejét tölteni. Akkor viszont egész nap együtt vannak és menni kell velük. „Azt szeretem, ha megmondják, hogy merre akarnak menni, én pedig szót fogadok az unokáimnak, de mindig közösen döntünk a programokról.”

Kompozás, kismarosi kisvasútozás, lángosozás – Feróék egy percig sem unatkoznak. A Beatrice frontemberének azonban nemcsak a jelen fontos, a gyerekek jövőjét is szívén viseli. Babakötvényt nyitott mindegyik unokájának, és szülinapokra, karácsonyra oda tesz pénzt nekik.

Feró szerint nagyszülőnek lenni egész más, mint gyereket nevelni, és szerinte jobban is teljesít ezen a pályán.

Egészen más, amikor egy gyereket nevelsz, és folyamatosan vigyáznod kell rá. Az unokáknál nem így van. Ők idejönnek hozzám, nyilván tudják, hogy papánál szinte mindent lehet. Bekapcsolhatják a számítógépet, a telefonokat nyomkodják. Néha fel is hívnak embereket, akiknek utána mondhatom, hogy »Az unokám hívott, nem én!« Már a legkisebb is addig nyomkodta a telefont, amíg el nem küldött egy üzenetet, hogy »Hogy vagytok?«” – mesélte a lapnak.

Négy unoka azonban már neki is kicsit sok, ráadásul szerinte ahogyan nőnek, úgy egyre nehezebb is velük, a legnagyobb unokájának, Patriknak már saját identitása van, és nem rejti véka alá, ha valami nem tetszik neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top