Sztárok

Nagy Feró szeretne feloldozást kapni a vétkeire

A Beatrice frontembere a színpadon kemény rocker, de a magánéletben gyakran elérzékenyül, és egyre többet jár templomba.

Nagy Feró nemrégiben ünnepelte a 74. születésnapját. A Beatrice zenekar frontembere még ennyi idősen is igazi energiabomba, a koncertek mellett jelenleg a A Dal 2020 tehetségkutató zsűrijében foglal helyet. Nagy Feró tehát nem hagyja el magát, ahogy nem enged a negatív gondolatoknak sem.

„Nem gondolok rossz dolgokra, halálra, betegségre, mert ha engedném, hogy beférkőzzön a tudatomba, be is vonzanám” – mondta a Borsnak a zenész, akinek az életében a vallás is egyre fontosabb szerepet játszik.

Fotó: Nagy Feró Hivatalos Facebook

Nagy Feró az utóbbi időben rendszeresen jár templomba, ahol meggyónja a bűneit. Szeretne feloldozást kapni a vétkeire. Miután ezt megteszi, megnyugszik, és úgy érzi, kicsit jobb emberré vált. 

A Beatrice frontembere azt is elárulta, hogy mióta idősebb, gyakran könnybe lábad a szeme. „Imádom az unokáimat, a kisebbiktől csak egy ajtó választ el, mert mellettünk laknak, a nagyobbik, Patrik pedig a vasárnapokat nálunk tölti. Leírhatatlan érzés, hogy amikor hazaérek egy fellépésről, befekszem a feleségem mellé az ágyba, egy hároméves kisember is ott van, és félálomban tapogatja az arcom, majd amikor megtalálja a bajuszom azt mondja: Papa, szeretlek!” – meséli Nagy Feró, aki szerencsésnek érzi magát azért, hogy jó élete van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top