Sztárok

Nagy Feró egyre nehezebben bírja a fellépéseket: „Nem vagyok kibékülve a korommal”

Nagy Feró állítása szerint már nem a régi, dacol a korával.

Nagy Feró mindig is egy energiabomba volt, mind a színpadon, mind a magánéletében. Azt mondja azonban, hogy az utóbbi időben kicsit nehezebben bírja a fellépéseket, és egyáltalán nincs kibékülve a korával. Hihetetlen, hiszen a külsején abszolút nem látszik, de holnap ünnepli a 74. születésnapját. Ennek kapcsán az elmúlt évekről mesélt a Blikknek

„Nem vagyok kibékülve a korommal. Rosszul, hogy ennyi idős vagyok, de hálát adok a jóistennek, hogy még mindig aktívan élek. Szerencse, hogy van életerőm és lehetőségem arra, hogy azt csináljam, amit szeretek. Ez nagyon nagy dolog” – árulta el a Beatrice frontembere.

Az orvosom viccesen mindig meg is szokta je­gyez­ni, hogy be­lém már a gyógy­szer is kár. Ennyi idősen tök fö­lös­leges bármit is szedni, de azért a napi vitaminadagomat mindig beveszem. Számomra a színpad és a közönség a gyógyír. De ha őszinte akarok lenni, akkor már a fellépéseket is egyre nehezebben bírom. Hamarabb elfáradok, alig kapok levegőt, és gyorsan elfogy az energiám. Igyekszem beosztani, hogy a koncertek végéig kibírjam, de azért még most is legalább évi 120 fellépést vállalunk. Nem tudok, és nem is akarok lemondani a Beatricéről, úgy tűnik, engem már csak tényleg a banda tart életben” – tette hozzá az ország Ferója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top