nlc.hu
Család

Segített a férj nejének összeházasodni a szeretőjével

A gáláns ex: megszervezte neje és az asszony szeretőjének esküvőjét

Uttam Mandal úgy gondolta, mindhárman sokkal boldogabbak lesznek, ha áldását adja erre a kapcsolatra.

Az indiai Bihar államban élő Uttam Mandal és Sapna Kumari 2014-ben házasodott össze, és két közös gyermekük született. Egy ideig boldogok voltak együtt, de Sapna beleszeretett Uttman egyik rokonába, egy fiatalabb férfiba és viszont kezdett vele. A férj tudomást szerzett az afféról, de amikor látta, hogy felesége menthetetlenül szerelmes, úgy döntött, félreáll, és segít a feleségének férjhez menni a férfihez, akit szeretett.

“Egy ideig dühös és szomorú voltam, de úgy döntöttem, hogy előállok egy megoldással. Három ember élete ment volna tönkre, ha nem teszem meg ezt. Ez volt az egyetlen megoldás. Most már mindannyian boldogok lehetünk” – mondta Mandal.

Az évek során Sapna szülei és apósa megpróbálták meggyőzni őt, hogy maradjon Uttammal, és ne szakítsa szét a családot, de erőfeszítéseik hiábavalók voltak, így végül Uttam végül meggyőzte őket, hogy vegyenek részt a felesége esküvői szertartásán a szeretőjével, Raju Kumarral. Ő volt az, aki megszervezte az esküvőjüket a bihari Sutanganjban lévő Durga templomban, és még áldását is adta rájuk, mondván, hogy a párjukat a mennyben találták ki…

Az nem világos, hogy Uttam és Sapna elváltak-e, mielőtt a nő hozzáment volna a szeretőjéhez, de az indiai média szerint két gyermekük a férfival maradt, mivel a nő állítólag nem volt hajlandó magával vinni őket.

(via Oddity Central)

esküvő

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pixabay)

Szerelmi háromszögek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top