nlc.hu
Mindennapok

Anyósból lett feleség

Anyósból feleség: 75 éves orosz nő ment hozzá lánya 52 éves volt férjéhez

Ilyen bizarr szerelmi háromszögről is ritkán hallani, ami egy orosz családban alakult ki, miután a 75 éves nő hozzáment 52 éves ex-vejéhez, 56 éves lánya volt férjéhez, akit még a börtönben ismert meg.
Házasság - Fotó: Pixabay

A szentpétervári Galina Zukovszkaja és Vjacseszlav Zuhovszkij egy pár, házasságukban pedig nem csupán a 23 évnyi korkülönbség a rendhagyó, hanem az is, hogy az 52 éves férfi a 75 éves asszonynak korábban a veje volt, miután 3 évig házasok voltak Galina lányával. 2010 óta vannak együtt, és nem sokkal azután jöttek össze, hogy a férfi ismét kiszabadult a börtönből.

Miután kiengedték a rácsok mögül, Vjacseszlav a volt anyósánál talált menedéket. Galina lánya, Elena érthető, hogy mindig is féltékeny volt édesanyjára, kettejük kapcsolatára, és az idők során mindent megtett azért, hogy volt férjét és édesanyját szétválassza. Elena nagy egyszer elküldi ezért hozzájuk a lányát, aki egy másik férfitől született, hogy elcsábítsa Vjacseszlávot, ám ez eddig nem sikerült neki.

Vjacseszlav és Elena egyébként egy murmanszki börtönben ismerték meg egymást: a férfi épp büntetését töltötte, amikor az egyik helyi újságban feladott házassági hirdetése nyomán találta meg Elenát. (Vjacseszlavot azért ültették le, mert megölte korábbi főnökét, aki nem fizette ki a dolgozók munkabérét, köztük az övét). Románcuk a beszélők során szövődött, és a férfi még mindig a börtönben ült, amikor házasságot kötöttek 2007-ben. Szabadulása után, 3 évvel később a friss házasok összeköltöztek egy szentpétervári albérletbe, ám hamar kiderült, hogy nem illenek össze, így házasságuk hamar széthullott.

Elena miután megcsalta a férjét, rövid úton ki is rúgta a lakásból. Vjacseszlav ezt követően ismét börtönbe került hajléktalanság miatt, míg volt anyósa meg nem sajnálta, és be nem fogadta. A szerelem szép lassan alakult ki köztük, elmondása szerint nem ez motiválta a nőt volt veje felkarolásában. Vjacseszlav egy hűtlenkedését leszámítva azóta is nagy a harmónia közöttük és békében, boldog házasságban élnek

Itt találsz képeket is a rendhagyó házaspárról. 

Még több szokatlan párosítás az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top