nlc.hu
Család

Belehalt a koronavírusba a kómában fekvő debreceni kismama

Tragédia: elhunyt a kómában fekvő debreceni kismama

Irén nőnapon adott életet gyermekének, nem sokkal később lélegeztetőgépre került a koronavírus-fertőzés súlyos szövődményei miatt. Az édesanyát pénteken győzte le a fertőzés, az apa egyedül maradt a kicsivel.

Április végén az nlc is átvette a Bors cikkét, melyben arról a kismamáról írtak, aki nem sokkal azután került a Covid-intenzív osztályra, hogy nőnapon császármetszéssel életet adott első gyermekének. Amit akkor tudtunk, hogy az édesanya lélegeztetőgépre kötve, mélyaltatásban küzd az életéért. A lapnak akkor az egyik családtag azt mondta, Irén állapota két hónapja stagnál, ezért a gyulladás rámegy a különböző szerveire. Nagy mennyiségű altató kell neki, mert próbált felébredni. Ha viszont felkelne, azonnal megfulladna. 

Egyedül maradt a gyermekkel az édesapa / Képünk illusztráió / Fotó: Unsplash

Egyedül maradt a gyermekkel az édesapa / Képünk illusztráió / Fotó: Unsplash

A lap azt is megírta, hogy a kicsi szerencsére nagyon szépen fejlődik, az édesapja tökéletesen gondozza. „Életünk legboldogabb időszakára készültünk, de ez jutott helyette. Az biztos, hogy nem adjuk fel a reményt, bízunk Irén felépülésében! Fel kell nevelnünk a kisfiunkat. Anyára van szüksége!” – mondta a Borsnak Imre, aki hetente kétszer látogatta feleségét a kórházban.

A Bors vasárnap tragikus hírről számolt be: kiderült, hogy pénteken Irént legyőzte a koronavírus. Összesen két hónapig feküdt kórházban, miután a világra hozta kisfiát. A koronavírus-fertőzés miatt folyamatosan gyengült a szervezete, végül kiderült, hogy már a szív- és tüdőátültetés sem segíthetett volna rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top