nlc.hu
Család

Pénzért tetováltatott reklámokat a nyakára

Bizarr reklám: a nyakára tetováltatta a hirdetők nevét, de nem sokat keresett vele

10 hirdető nevét pénzért tetováltatta a nyakára egy orosz blogger.
Nyakára tetováltatott reklám

Különleges hirdetési felületet talált egy Egor Onopko nevű orosz blogger: azt ajánlotta fel, hogy a nyakán lehet tetoválással hirdetni.

A közösségi oldalakon Onokonda néven ismert vlagyivosztoki férfinek először sokan nem hitték el, hogy az ajánlatot komolyan gondolja, de múlt héten kiposztolta a bizonyítékot: 10 hirdető Instagram-felhasználónevét tetováltatta a nyakára.

A férfi 1 millió rubelt (4 millió forint) keresett a 10 hirdetéssel, ami nem tűnik soknak az élethosszig tartó reklámért. Kilenc név a nyaka jobb oldalán látható – még az is oda van írva fölé, hogy reklám –, a bal oldalra pedig nagyobb méretben Jan Stashkevich digitális művész neve került. Ő inspirálta Onopkót arra, hogy élő hirdetőtábla legyen, és vett is tőle egy reklámhelyet.

Állítólag olyan nagy volt az érdeklődés, hogy sok jelentkezőt el kellett küldeni. Hogy minden szabályos legyen, szerződést is kötöttek a reklámozókkal arról, hogy a férfi élete végéig a nyakán hagyja a tetoválásokat és nem fedi el más tetoválással.

(Oddity Central)

Még több bizarr tetoválás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top