nlc.hu
Család

Lyukat látott a kisfia szájpadlásán

Azt hitte, egy lyuk van a babája szájpadlásán, aztán kínos meglepetés érte az anyát a kórházban

A fiatal édesanya és a párja is meg volt győződve arról, hogy egy lyuk van a 10 hónapos kisfiú szájpadlásán. A kórházban aztán kiderült, hogy nagyon benézték a dolgot.
Kisbaba

Becky Stiles egyik nap a 10 hónapos kisfiát pelenkázta, amikor valami furcsát vett észre a gyerek szájában. Belenézett, és elborzadt: egy hatalmas lyukat látott a 10 hónapos gyerek szájpadlásán.

A 24 éves anya megpróbálta az ujjával megérinteni a lyukat, de a gyerek üvöltött, ezért hívta a párját, aki egy lámpával vette szemügyre a dolgot. „Mi az ördög ez?” – kiáltott fel az apa, miközben az anya remegve és a könnyeit visszatartva aggódott a gyerekéért.

Végül a szülők úgy döntöttek, hogy azonnal beviszik a Harvey nevű kisfiút a sürgősségi osztályra. A kórházban megnézte egy ápoló a gyereket. Bevilágított a szájába, majd nagyjából fél perc múlva így szólt:

„Ez egy matrica!”

Az anya még ekkor sem hitte el, hogy csak ennyiről van szó, tovább bizonygatta, hogy az bizony egy lyuk a gyerek szájában. Csak akkor fogadta el, hogy tényleg egy matrica ragadt fel a szájpadlására, amikor a nővér leszedte és megmutatta neki.

„Nevettem, remegtem, és borzasztó kínosan éreztem magam” – vallotta be az édesanya.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Pixabay/Mirian López)

Egészségügyi tévedések az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top