nlc.hu
Család

Videóval buktatta le magát barátnője előtt a hűtlen férfi

Fotó helyett véletlenül videót küldött barátnőjének, így derült ki, hogy megcsalja

Éppen azt írta barátnőjének, hogy „hiányzol”, amikor az ágyra ugrott egy másik nő.
Megcsalás, szex, hotelszoba

A lehető legbénább félrepöccintéssel buktatta le magát egy hűtlen férfi barátnője előtt, a technológia pedig (kivételesen) igazságot szolgáltatott: fotó helyett véletlenül videót küldött neki, ezen tűnt fel a másik nő.

Az ismeretlen férfi egy hotelszobában volt, ott egy takaros, friss ágy várta; ezt fotózta le és küldte el barátnőjének azzal a szöveggel, hogy „hiányzol”. Nyilván arra célzott, hogy bárcsak ő is ott lenne az ágyon. Ez eddig végtelenül cuki, csakhogy a férfi „sajnos” nem egyszerű fotót, hanem úgynevezett élő fotográfiát küldött a lánynak, azaz túl sokáig tartotta lenyomva a felvétel gombot, így a kép meg is mozdult. Ezen a pár másodperces videón, az utolsó pillanatban látszik, hogy egy idegen nő ráhuppan az ágyra.

@serenakerrigan

Looks like you have some company 👀

♬ Oh No – Kreepa

A videót Serena Kerrigan TikTok-felhasználó publikálta; ő szembesült vele így, hogy megcsalják. A videó jelenleg 6,5 millió megtekintésnél tart, és bár a legtöbben úgy gondolják, kamu az egész (mint a legtöbb tartalom a TikTokon), nagyon sokan kommentelnek hasonló történeteket. Van, aki az autóból kapott hasonló véletlen videót, van, aki ugyanígy, hotelszobából. 

És van, aki azért kifogásolta a TikTok-bejegyzést, mert így a férfiak tudják majd, mire figyeljenek, hogy ne bukjanak le.

Forrás: Fox News

Kiemelt kép: Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top