nlc.hu
Egészség

Egy ártatlan fotó buktatta le a hűtlen férjet

Egy ártatlan fotó buktatta le a hűtlen férjet

Különös dolgot vett észre a feleség a férjéről készült fotón, azonnal megcsalásra gyanakodott.
Megcsalás

Egy sasszemű feleség egyetlen fotó alapján rájött, hogy a férje megcsalja, amikor a férfi az utazásáról egy fényképet küldött neki.

A férj egy ártatlannak tűnő fotóval jelentkezett be egy kaszinó a lakosztályából, de a nő kiszúrt egy dolgot, és azt gyanította, hogy a férfi nincs egyedül.

Mindezt egy videóban mutatta meg a shesough nevű TikTok-felhasználó. Te észreveszed a furcsaságot?

A kommentelők mindenféle vad teóriával rukkoltak elő, de végül a feleség egy másik videóban elárulta, mi kapcsolta be nála a vészjelzőket. Először a hajegyenesítő szúrt szemet neki, majd a sarokban, a földön hagyott női táska.

@shesough

I think he’s lying he goes by the name pryze he will most likely be at the craps table somewhere in Biloxi at casino ##update ##pt2 ##catchacheater

♬ It Wasn't Me - Shaggy

A férj próbálta kimagyarázni a helyzetet, azt mondta, nem a saját szobájában lőtte a fotót (mondjuk ezzel szöveggel nem sokat segített). A feleség viszont kitartott a megérzései mellett, és szakított a hűtlen férfivel.

(Yahoo)

Hűtlen lebukások az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top