nlc.hu
Család

19 éves volt, amikor megerőszakolták Lady Gaga-t

Lady Gaga 19 éves volt, amikor megerőszakolta, teherbe ejtette, majd kidobta a producere

Az énekes/színész Oprah Winfrey és Harry herceg közös mentális egészségről szóló Apple TV+-os műsorsorozatában mesélt a megpróbáltatásairól.

The Me You Can’t See (Az énem, amit nem láthatsz). Ez a címe a talkshow-királynő, Oprah Winfrey és Harry herceg közös Apple TV+-on látható műsorának, ami a mentális egészségről szól, és már az első epizódjában egy nagy port felkavaró történetet láthatunk benne: Lady Gaga mesélt ugyanis arról, hogy még éppen csak nagykorú volt, amikor egy zenei producer megerőszakolta, hónapokon át bántalmazta, bezárta egy stúdióba, majd terhesen utcára tette – írja a Telex.

Lady Gaga Oprah-val beszélget (forrás: YouTube)

Lady Gaga Oprah-val beszélget (Forrás: YouTube)

Lady Gaga a műsorban könnyek között idézte fel a 16 évvel ezelőtti történetet, ami mély nyomokat hagyott benne: sokáig pánikrohamai voltak, a világ körüli turnéja több állomását is törölnie kellett. Csak később jött rá, hogy akkor a szexuális bántalmazás traumáját élte át. Elmondása szerint ugyanazt a zsibbadtságot és fájdalmat élte át újra, amit annak idején, amikor ez a férfi kitette őt a kocsijából a szülei utcája sarkán, amikor rosszul volt, hányt a terhessége miatt. Elmesélte továbbá, hogy két és fél évre volt szüksége a talpra álláshoz, de a fájdalmas emlékek máig időről időre visszatérnek. Soha nem fogja megnevezni az erőszak elkövetőjét.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot.

Hívd a vonalat, ha: bizonytalan, hogy bántalmazó-e a partnered, szeretnéd átbeszélni a helyzetét és a lehetőségeidet, családon belüli, párkapcsolati erőszakkal kapcsolatban szeretnél hívni minket, szexuális erőszak vagy zaklatás ért, többet szeretnél tudni a bántalmazás természetrajzáról, érdekel, hogy hogyan támogathatnád érintett ismerősödet, kollégádat, rokonodat, tanítványodat.

PATENT Egyesület jogsegély-szolgálata: 06 70 220 2505, szerdánként 16-18 óráig és csütörtökönként 10-12 óráig.

Lady Gagáról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top