nlc.hu
TV-sztárok

Harry herceg és Oprah Winfrey dokumentumsorozata

Itt az első előzetes Harry herceg és Oprah Winfrey dokusorozatához

Hírességék beszélnek őszintén a mentális nehézségeiről Harry herceg és Oprah Winfrey dokumentumfilmjében, amihez kijött az első előzetes.

Kijött a hivatalos előzetese a Harry herceg és Oprah Winfrey által készített és producerelt The Me You Can’t See (Az én, akit nem láthatsz) című dokumentumsorozatnak. Az Apple TV+-on május 21-én debütáló sorozat sztárok segítségével mutatja be a mentális egészség és az érzelmi jóllét fontosságát.

A műsorban Oprah és Harry herceg nemcsak vezeti a beszélgetést, de ők maguk is megnyílnak, saját életükben átélt nehézségeikről beszélnek. Az előzetesben látható egy bejátszás Diana hercegnő temetéséről, ahogy a gyerek Harry édesapja, Károly herceg mellett áll.

Ha valaki úgy dönt, hogy segítséget kér, az nem a gyengeség jele. A mai világban, jobban mint valaha, ez az erő jele

– mondja Harry a dokumentumfilmben Oprah Winfreynek.

A trailerben felbukkan egy pillanatra Meghan Markle is, aki egy „Raising the future” (A jövő felnevelése) feliratú pólót visel.

„Ennek az évnek az eredményeit évtizedekig érezni fogják gyerekek, családok, férjek, feleségek, mindenki”

– jelenti ki Harry herceg.

Rajta kívül a sorozatban többek között szerepel Lady Gaga énekesnő, Rashad Armstead séf, DeMar DeRozan és Langston Galloway NBA-kosárlabdázók, Glenn Close színész, Virginia „Ginny” Fuchs női ökölvívó, a Fawzi nevű szíriai menekült és Zak Williams mentális egészségtanácsadó.

(Kiemelt kép: KEVIN WINTER / Getty Images via AFP)

Harry az nlc-n:

Harry herceg

INGLEWOOD, CALIFORNIA: In this image released on May 2, Prince Harry, The Duke of Sussex, speaks onstage during Global Citizen VAX LIVE: The Concert To Reunite The World at SoFi Stadium in Inglewood, California. Global Citizen VAX LIVE: The Concert To Reunite The World will be broadcast on May 8, 2021. Kevin Winter/Getty Images for Global Citizen VAX LIVE/AFP (Photo by KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top