nlc.hu
Sztárok

Milliókat kap Oprah a Harry-vel és Meghannel készült interjúért

Elképesztő összeget kap Oprah Winfrey a Meghannel és Harryvel készült interjújért

Igazi kommunikációs bomba az interjú Meghannel és Harryval, amelyért dollármilliókat kap Oprah Winfrey.
Meghan és Oprah

A CBS médiavállalat 7-9 millió dollárt fizethetett Oprah Winfrey-nek az interjúért, amelyet a tévés Harry herceggel és Meghan hercegnével készített– írja a Daily Mail.

A 2,16-2,77 milliárd forintnak megfelelő összeget a CBS jogdíjként fizette ki a Oprah produkciós cégének, a Harpro Productionsnak. Meghan és Harry állítólag nem kapott pénzt a szereplésükért.

Az interjúból már megjelentek az első részletek, a teljes, kétórás beszélgetés amerikai idő szerint vasárnap este kerül adásba. Az eddig látottak alapján ez már szinte PR-háború Meghan Markle és a Buckingham-palota között.

Az eddigi előzetesek alapján Meghan Markle egyfajta áldozat lesz az Oprah-interjúban, míg az uralkodót Keresztapaként, maffiafőnöknek skatulyázza be az elfogult tévés. Érdemes módon szinte egy időben az interjúval derült ki, hogy több alkalmazott megalázó bánásmóddal és zaklatással vádolja Meghant, amíg a királyi család tagjaként élt és dolgozott, az ügyet pedig haladéktalanul kivizsgálja a palota.

(Kiemelt kép: YouTube/CBS)

Még több cikk az interjúról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top