nlc.hu
Sztárok

Vilmos herceg kiakadt Harryék interjúja miatt

Vilmos herceg kiakadt Harry és Meghan titkos interjúja miatt

Tovább nő a feszültség Vilmos és Harry herceg között, miután Harry és Meghan a királynő és a család többi tagjának háta mögött adott interjút Oprah Winfrey-nek.
Harry herceg és Meghan Markle

Vilmos herceg „megdöbbenve és szomorúan” vette tudomásul, hogy öccse, Harry herceg és felesége, Meghan Markle végleg hátat fordítottak a királyi családnak, és továbbra sem vállalnak hivatalos feladatokat – írja a Daily Mail.

A Buckingham-palota névtelenséget kérő forrásai szerint Vilmost nagyon felkavarták a történtek, és úgy gondolja, hogy a pár bejelentése hatalmas tiszteletlenség volt a királynővel szemben.

Miután Harry és Meghan egy éve közölte, szakítanak a királyi családdal, és Amerikába költöznek, Vilmos és öccse között feszültté vált a viszony. Vilmos azonban úgy érezte, hogy az idő majd javít a helyzeten.

A feszültséget azonban csak fokozta, hogy most kiderült: Harry és Meghan a múlt héten hosszú interjút adott Oprah Winfrey-nek, amiről sem II. Erzsébet, sem a királyi család többi tagja nem tudott. Ilyesmit nem szoktak a királynő háta mögött elvállalni, pláne úgy, hogy az amerikai tévés műsorvezető állítólag két napot töltött Harryékkel, akik kitálaltak életünk minden fontos mozzanatáról.

Az interjú március 7-én kerül adásba, és az eddigi hírek szerint Meghan őszintén beszél benne a házasságáról, az anyaságról és a nemrégiben bejelentett második terhességéről, valamint arról, hogy a brit királyi családba bekerülve hogyan lehet együtt élni az óriási médiaérdeklődéssel.

(Kiemelt kép: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP)

Harry és Meghan az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top