nlc.hu
Család

Tragédia Kispesten

Szomorú történet Kispestről: Felesége még aludt, amikor kiugrott a panelház ablakán

János bácsi péntek reggel vetett véget az életének.

Kiugrott a hetedik emeleti lakása ablakából és az előtetőre csapódott egy hetven év körüli férfi a kispesti Jókai utcában péntek reggel – írja a Bors. A lap szerint János bácsi holttestét a takarítónő találta meg. A férfi feleségével, Jutka nénivel élt, két gyermekük már nem lakott velük. Az asszony súlyos cukorbetegségben szenvedett, és néhány évvel ezelőtt a térdét is műteni kellett, amit az ura nehezen viselt. Az egyik szomszéd a lapnak azt mondta, hogy közeli kapcsolatban volt a házaspárral, sőt: állandó meghatalmazással bírt a nyugdíjuk felvételére. „Nem tudom felfogni, hogy János nincs többé. A napokban elromlott a hűtőszekrényük, és engem kértek meg, hogy betehessék a felesége inzulinját az én fridzsiderembe. Korábban mindig ő szerelte nálam a kapcsolókat, mert kiváló elektroműszerész volt” – nyilatkozta a lapnak a nő, és hozzátette, hogy János bácsi nemrég még unokázott. – A lánya a tragédia után azt mondta nekem, hogy láttak valamit az édesapján, de arra nem gondoltak, hogy öngyilkosságra készül.”

Kispesti panelház / Képünk illusztráció / Fotó: Wikipedia

Kispesti panelház / Képünk illusztráció / Fotó: Wikipedia

A lap az információi szerint azt írja, hogy János bácsi valamivel reggel hét óra után kinyitotta a konyhájuk ablakát, majd a mélybe vetette magát, és a ház hátsó kapujánál levő előtetőre csapódott. Felesége mindebből semmit nem vett észre, Jutka néni ugyanis mélyen aludt. A cikkből kiderül, hogy János bácsi holttestét a ház takarítója találta meg, miután észrevette, hogy az előtetőről csurog a vér. 

Ha te magad, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top