nlc.hu
Család

Kamuesküvő a TikTok-on

Kamuesküvőt szervezett magának, hogy bosszút álljon az exén

Azt azért ő is belátja, hogy őrült.
Esküvő

Egy elszánt TikTok-felhasználót őrültnek titulál a fél világháló, a nő ugyanis időt és pénzt nem kímélve álesküvőt szervezett magának, hogy féltékennyé tegye az exét. Sarah Vilard német fitneszedző nem vette félvállról a bosszút, mindent a legapróbb részletekig kitalált, hogy valóságosnak tűnjön a frigy: tökéletes menyasszonyi ruhát, sminket és hajat készíttetett magának, luxushelyszínt bérelt egy ötcsillagos frankfurti hotelben, barátnőjét rávette, hogy játssza el a koszorúslány szerepét, míg a férj karakterét egy színészre bízta.  Mindez még 2019-ben történt, a lány pedig csak most vallotta be TikTokon, hogy mit tett. 

Az eseményről lőtt képeket Sarah Vilard  az Instagramon osztotta meg, hiszen tudta, az exe ott biztosan rájuk talál majd. A férfi természetesen elhitte a színjátékot, és azonnal üzent a lánynak, kérdőre vonta, hogy megcsalta-e: „Amikor én kértem meg a kezed, mindig azt mondtad, időre van szükséged, erre három hónappal később már férjhez is mész?” „Igen, jó okom volt rá” – írta vissza a lány. „Hűséges szeretnék maradni, így inkább nem írok neked. Legyen szép életed!” – zárta rövidre Sarah, ám a férfi nem hagyta annyiban. Felhozta, hogy mindenki azt hiszi majd, megcsalta, és megkérdezte, mégis mikor ismerkedtek meg jelenlegi „férjével”. A lány azt mondta, miután szakítottak. Volt pasija még inkább felhúzta magát: „Rögvest azután, hogy mi szakítottunk? Arra várt, hogy szétmenjünk, vagy mi? Merő véletlen az egész?”

@sarahvilard

Yup I’m crazy

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

A szakítás és a bosszú okára nem derült fény, egy azonban biztos, a TikTok-felhasználók ennek hiányában is remekül szórakoztak. Ilyen hozzászólásokat írtak:

  • Az elszántság ezen szintje vagy elmebeteg vagy egészen zseniális.
  • Neked elment az eszed! Imádom!
  • Ezeknek a TikTok-felhasználóknak hála mindig normálisnak érzem magam.
  • Kicsinyességből szintet léptél. Gratulálok!

Sarah Vilard a kamuesküvőről nemrég a TikTokon rántotta le a leplet, és elárulta, a bosszú nagyon is sikeres volt, és neki csak erre volt szüksége. Minden kapcsolatot megszakított a férfival, és elégedetten lépett tovább. Annyit azért hozzáfűzött: „Igen, őrült vagyok!” A kamu esküvői videót a feltöltés óta több mint kétmillióan látták. 

Kiemelt kép: Getty Images

Valódi esküvők

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top