nlc.hu
Család

Molotov-koktéllal fenyegetőzött

Molotov-koktéllal akarta felgyújtani válófélben lévő férje házát

A nő azzal fenyegetőzött a Molotov-koktéllal, hogy felgyújtja a férfi házát.

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 44 éves nő ellen, aki kövekkel dobálta meg válófélben lévő férje új otthonát és a ház felgyújtásával fenyegetőzött.

A vádirat szerint a nő 2020 novemberében ittasan megjelent a válófélben lévő férje új otthonánál, egy Győr melletti településen. A vádlott a kerékpárján magával vitt egy előre elkészített Molotov-koktélt és egy benzines kannát is.

Molotov-koktéllal akarta felgyújtani válófélben lévő férje házát

Molotov-koktéllal akarta felgyújtani válófélben lévő férje házát (Fotó: Magyarország Ügyészsége)

A nő betörte a ház három ablakát, valamint az udvaron parkoló autó szélvédőjét kővel bedobta, káromkodott. Azzal fenyegetőzött, hogy a házat felgyújtja, és a bennlévőket megöli. Ezt végighallgatta a vádlottal lévő kiskorú lánya is.

A tomboló nőt végül a település polgármestere nyugtatta meg, és elvette tőle a Molotov-koktélt, illetve a benzines kannát.

Molotov-koktéllal akarta felgyújtani válófélben lévő férje házát

Az udvaron álló is megsínylette a nő tombolását (Fotó: Magyarország Ügyészsége)

A nő az ablakok és a szélvédő betörésével 30 ezer forint kárt okozott. A terhelt ellen az ügyészség közveszély okozás előkészülete miatt emelt vádat, vele szemben három évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

Az ügyben várhatóan a Győri Járásbíróság fogj döntést hozni.

(Kiemelt kép: Magyarország Ügyészsége)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top