Egészség

Gyilkossággal fenyegetőzött és pénzt követelt, mert a kapuja elé parkoltak

Egy ceglédi férfinek elege lett, hogy a házával szemben lévő óvodába érkezők előtte parkolnak le.

Korábban átlagos polgár volt, most azonban zsarolás miatt letartóztatásban van az a ceglédi férfi, akit teljesen kikészített, hogy a háza elé parkolnak a közeli óvodába érkező szülők. A Blikk cikkéből kiderül, hogy a férfi éveken át panaszkodott a városi képviselőtestület egyik tagjának, egy idő után szidta, fenyegette a politikust.

(Fotó: illusztráció, iStock)

(Fotó: illusztráció, iStock)

A dühös háztulajdonos egyre jobban felbőszült, hogy nem történt változás, ezért e-mailt küldött a képviselőnek, melyben több millió forintos kártérítést követelt és azzal fenyegetőzött, mindenkit elgázol, aki a kapujába parkol.

Később emelte a tétet, ugyanis üzenetet küldött a Ceglédi Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztály vezetőjének is, onnan már 10 milliót követelt fájdalomdíjként, ellenkező esetben megöli a képviselőjét. Ugyanezt elküldte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság címére is.

A rendőrök ezen a ponton elégelték meg a férfi háborgását és letartóztatták zsarolás bűntettének kísérlete miatt. Lichy József ügyvéd szerint védence egy kétségbeesett ember, aki megbánta tettét és inkább eladná a házát.

Egyre gyakoribb a parkolási vita:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top