nlc.hu
Család

Keira Knightley is átélt már abúzust

Keira Knightley: „Nem ismerek olyan nőt, akit ne zaklattak volna”

A brit színésznő egy magazinnak adott interjúban mesélt a szomorú tapasztalatairól, amit maga is lehangolónak nevezett.

Keira Knightley mostanában erős véleményekkel áll elő. Legutóbb például arról mesélt, hogy elege van már az intim jelenetek forgatásából, és arról is kifejtette a véleményét, hogy az olyan történeteket, melyek az anyaságról vagy a test elfogadásáról szólnak, szívesebben csinálja női rendezőkkel. Ezúttal az abúzus volt a téma egy interjúban, a brit színésznő pedig elmondta, hogy nem ismer olyan nőt, akit ne ért volna valamilyen zaklatás az élete során, és hangsúlyozta, hogy a kijelentését szó szerint kell érteni – írta meg a Telex.

Keira Knightley A rendbontók című filmben (fotó: Profimédia)

Keira Knightley A rendbontók című filmben (Fotó: Profimédia)

A helyzetet Knightley „kibaszottul lehangolónak” nevezte. Amikor arról kérdezték, őt magát is zaklatták-e már, igennel felelt.

Mindenki tapasztalt már ilyesmit. Szó szerint nem ismerek olyat, aki ne élt volna át ilyet valamilyen módon, legyen szó fogdosásról, arcon ütésről, vagy akár arról, amikor egy férfi azt mondja, elvágja a torkodat.

A saját zaklatásáról a színésznő nem beszélt bővebben.

Keira Knightley-ról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top