nlc.hu
Család

A nő, aki saját magával házasodott

11 éve boldog házasságban él saját magával egy brit nő

Karen Reed vőlegény híján sem volt hajlandó lemondani a tökéletes esküvőről és a mai napig sem bánta meg a döntését.

A walesi Port Talbotban élő Karen Reed 11 évvel ezelőtt, a 40-hez közelítve úgy érezte, szeretne megállapodni végre valaki mellett. Ekkor azonban már évek óta egyedülálló volt, vőlegény nem volt a láthatáron, ezért úgy döntött, alternatív megoldáshoz folyamodik és saját magával házasodik össze.

„Miért ne kössek házasságot azzal a személlyel, akit a legjobban szeretek  világon?” – gondolta akkoriban a nő. 

Karen Reed

Karen Reed az esküvője napján (Fotó: SWNS/Profimedia)

Megszervezte tehát a ceremóniát, melyre mintegy 800 angol fontot költött. Menyasszonyi ruhát és limuzint bérelt és meghívta a 16 legközelebbi családtagját és barátját, hogy ünnepeljenek vele. Bár természetesen legális házasságot nem köthetett önmagával, egy meghitt szertartás keretében így is kimondta a boldogító igent saját magának

„Természetesen a családom azt gondolta, hogy kissé megőrültem. Az évek csak múltak, én pedig azt akartam, hogy apám kísérjen az oltárhoz” – mesélte Karen, akinek a vágya így megvalósulhatott. Az eseményen jelen volt a lánya is, a násznagy szerepét pedig a legjobb barátja vállalta. A szertartást követően a násznép egy 5 csillagos szállodában étkezett, majd egy helyi szórakozóhelyen folytatták az ünneplést. A bár bejáratánál Karen azzal viccelődött, hogy a vőlegény lelépett egy pultoslánnyal.

„A nap arról szólt, hogy ünnepeld önmagad és a belsődben megtalált boldogságodat” – magyarázta. 

Karen Reed

Az 50. születésnapján (Fotó: SWNS/Profimedia)

Karen, aki nemrégiben ünnepelte az 50. születésnapját, 11 évvel később is boldog házasságban él saját magával. 

„Tudom, hogy egyesek azt gondolják, hogy ez  őrültség, de esküszöm, hogy nem vagyok őrült. Fontos, hogy szeresd magad, és ne elégedj meg kevesebbel, mint amit megérdemelsz” – hangsúlyozta Karen, aki úgy véli, minden lány álma, hogy az esküvője tökéletes legyen, az övé pedig az volt. 

„Szeretném megmutatni az embereknek, hogy rendben van, ha teszel valamit magadért. Ha megünnepled és szereted azt a személyt, aki vagy.”

via

Még több különleges házasság

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top