nlc.hu
Család

270 üzenetet írt a kislányának

Megható: előre megírt 270 üzenetet a kislányának a külföldre küldött apa

A külföldre küldött katona édesapa minden napra készített egy kézzel írt üzenetet a kislányának.
Megható: előre megírt 270 üzenetet a kislányának a külföldi bevetésre küldött katona

Philip Gray katonaként szolgál az amerikai hadseregben, 2019. októberében pedig hosszú afganisztáni bevetésre küldték. Felesége ötlete nyomán a törzsőrmester megható dolgot tett: mielőtt elutazott, 270 üzenetet írt a 7 éves kislányának, pont annyit, ahány napig várhatóan távol lesz.

A kedves kis cetliket Rosie uzsonnás dobozába tette az anyukája, minden nap egyet. „Te egy szuper lány vagy!”, „A mosolyod másokat is mosolygásra késztet” – ilyen kedves, pozitív, szeretetteljes mondatokat írt az apa a kislányának, ami nagyon feldobta a gyereket.

@kris10grayyy

Reposting the original this Veterans Day. 🇺🇸 Thank you to @kellyclarksonshow for finding our story and sharing. 🤍 ##militaryfamily ##deployment

♬ original sound - Kristen Gray

Philip 2020. augusztus 8-án tért haza a kiküldetésből, alig három nappal Rosie születésnapja előtt. A kedves cetliknek pedig akkora sikere volt, hogy a kislány most már akkor is szeretne üzeneteket kapni, amikor az apukája otthon van.

(GMA)

(Kiemelt kép: TikTok/kris10grayyy)

Apák és lányaik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top