Család
Szponzorált tartalom

Egész nyáron gyereknap a Lupa családi strandon  (X)

Budapest tengerpartjának idei nagy fejlesztése a családi strandrész, a vidámpart, ahol egyrészt egy új kaland játszótér is várja az apróságokat, de a vízi dodzsemtől az ugráló várakon át, az óriás trambulinig számtalan lehetőség közül választhatnak az aktív kikapcsolódásra vágyó ifjak.

Egész nyáron gyereknap a Lupa családi strandon  (X)Egy kisebb gyerekek által is használható pályával bővül a rendkívül népszerű vízi kalandpark, de lesz játszóház és gyermek megőrző is, ahol a nyár folyamán animátorok foglalkoztatják a csöppségeket. Érdemes megemlíteni a nyári sport és napközis táborokat, ahol egyrészt a sportoló fiatalokat, egyesületeket várják, másrészt a napközis szolgáltatásokat igénybe vevő szülőknek nyújtanak tartalmas segítséget. A „gyerek-beach” egy közvetlen vízparti “pancsoló játszótérrel” is bővül, sőt, a fiatalok körében nagyon kedvelt, légkondicionált VR szoba is áll a tinédzserek rendelkezésére.

Egész nyáron gyereknap a Lupa családi strandon  (X)2021-ben megérkezett a Lupa tóra is Magyarország legnagyobb nemzetközi tábora. A tengerparti hangulatért a helyszín, míg a kikapcsolódásért a színes foglalkozásrepertoár lesz a felelős. Táborozók nemcsak a strandsportokon és a SUP óráinkon tudják levezetni energiáikat, hanem profi jóga csapat segít nekik a belső és persze külső egyensúly megteremtésében is. Emellett a tábor lehetőséget kínál a fejlődésre az angol és drónprogramozás területén és az idei év egyik nagy slágere, a LEGO Music video Maker program, amely segítségével saját zenei klipet tudnak forgatni a gyerekek.

www.lupabeach.com

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top