nlc.hu
Család

11 vetélése volt, most 10 gyermek büszke anyukája

Azt mondták, nem lehet gyermeke, most 10 gyermek büszke és boldog anyukája

Egy New York-i házaspár már majdnem feladta a reményt, de mégis valóra vált álmuk, nagycsaládos szülők lettek.

Alicia Dougherty és a férje, Joshua nagyon vágyott a gyermekáldásra, hosszú éveken át próbálkoztak. A párnak tizenegy vetélést kellett átélnie, a súlyos endometriózisban szenvedő Alicia Dougherty teljesen összetört, amikor közölték vele, hogy nem lehet gyermeke. Itt azonban nem ért véget a történetük, a házaspár most már tíz gyermeket nevel, írja a Metro.

Elsőként a ma 15 éves Alex érkezett a családba, őt 2010-ben fogadták örökbe, és a házaspár igencsak meglepődött, amikor mindössze hat nappal azután, hogy Alex beköltözött hozzájuk, Alicia megtudta, hogy terhes. Mivel mindketten nagy családra vágytak, Zoey lányuk születése után adoptálták a most 14 éves Jamest. A család ezután tovább bővült, a házaspárnak most négy vér szerinti és hat adoptált gyermeke van, és a létszám a jövőben tovább nőhet majd. 

„Miután éveken át azt hittem, hogy soha nem leszek édesanya, szeretném minél több gyermeknek megnyitni a szívem. Biztos vagyok benne, hogy még több gyermeket fogunk örökbe fogadni, még akkor is, ha már így is 12 fős a családunk” – nyilatkozta Alicia Dougherty, aki elismerte, otthonukban káosz uralkodik, de már megszokta, és el sem tudná képzelni máshogy az életét. 

nagycsalád

Alicia és Joshua Dougherty gyermekeikkel (Fotó: Profimedia)

Ők is nagycsaládban élnek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top