nlc.hu
Család

Azt hitte felpuffadt, kiderült, hogy terhes

Azt hitte, felpuffadt, kiderült, hogy babát vár

Jasmin Miller az ötödik hónapban tudta meg, hogy anya lesz.

Amikor a 24 éves Jasmin Miller észrevette, hogy a hasa jobban gömbölyödik, azt hitte, hogy felpuffadt valamilyen ételtől, amikor azonban küldött magáról egy fotót az édesanyjának, ő – félig viccelődve – megjegyezte, lehet, hogy nem ártana vennie egy terhességi tesztet. Miller megdöbbent, amikor az összes teszt azt mutatta, hogy bizony várandós.

Néhány nappal később elment orvoshoz, és kiderült, hogy már az ötödik hónapban van. És hogyan nem vette észre, hogy teherbe esett? Állítása szerint a ruhamérete nem nőtt, mivel gyógyszert szedett, nem aggódott amiatt se, hogy nem volt menstruációja, azt, hogy sűrűben kellett a mosdóba mennie, azt annak tudta be, hogy biztosan valami húgyúti fertőzés okozta, a hasi görcsök mögött is más okokat sejtett. Amikor pedig megpróbálta elmondani az apának a jó hírt, a férfi, akivel két héttel korábban szakított, azzal vádolta meg, hogy biztosan hazudott arról, hogy fogamzásgátlót szed. 

@jasminandleighton

little did i know i was getting a mini sassier me💁🏽‍♀️ thanks for the idea @raisinghonor !!✨##fyp ##toddlermomlife ##sendhelp

♬ original sound - Kaitlyn

2019. október 23-án, a terhesség 32. hetében megindult a szülés, kislánya, Leighton Skye Miller sajnos születése után az intenzív osztályra került, és csak két hónap után vihette haza édesanyja. 

Jasmin Miller úgy döntött, szeretne támogatást nyújtani más fiatal anyukáknak, és TikTokon szokta megosztani tapasztalatait, tanácsait. „El sem tudom képzelni, milyen lenne az életem a lányom nélkül. Szerintem nagyon fontos, hogy elmeséljük, megosszuk a történetünket, mert ezzel segíthetünk azokon, akik hasonló helyzetben vannak. Láthatják, hogy az élet nem tökéletes, de rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki belőle.”

(via Metro)

várandós

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top